Frissítés a 2020. tavaszára meghirdetett Családbarát Szülészet továbbképzéseinkről

2020-03-16 

A Kormány 2020. március 16-i intézkedéseinek fényében a képzéseink az alábbiak szerint alakulnak: 
PERINAT - Perinatális (szak)tanácsadó képzés (négy féléves): 
   2020. februárban elindult, és mostantól online folytatódik. 
SASOK - Szuggesztiók alkalmazása a szomatikus orvoslásban képzés (egy féléves): 
   2020. márciusban elindult és mostantól online folytatódik. 2020 ősztől kezdve tervezünk több képzést tartani budapesti helyszínnel. 
NONFARMA - Nemfarmakológiai módszerek a perinatális fájdalomkezelésben képzés (egynapos elméleti): 
   Az áprilisra meghirdetett képzés elmarad. Idén 2020. november 7. szombaton lesz képzési alkalom, az áprilisra meghirdetett időpontra jelentkezetteket november 7-én várjuk. 
EGYNAPOS GYAKORLATI modulok, mind az "Ellátás a gyermek megszületésétől a kórház elhagyásáig" témakörben, mind a "Természetes szülés támogatása: tudományos eredményeken alapuló családbarát szülészeti gyakorlati ellátás" témakörben: 
    A 2020. márciusra és áprilisra már meghirdetett képzéseket egy később egyeztetett időpontban meg fogjuk tartani. Ebben az esetben a befizetett képzési díjakat a később megtartott modulra való befizetett összegként kezeljük. A május és június hónapra tervezett képzések időpontjairól vagy halasztásáról az aktuális helyzetnek megfelelően fogunk tájékoztatást küldeni. 
 
Bármilyen, a képzéseinkkel kapcsolatos kérdés esetén, kérem, írjanak az mpppot-kukac-gmail.com emailcímre. Köszönjük figyelmüket. 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.