D+E. Egynapos gyakorlati továbbképzések

Két főbb témakör mentén kínálunk összesen 16 választható, egyenként egy napos gyakorlati továbbképzést. Annak érdekében, hogy egy minél szélesebb látószögből közelítsük meg a családbarát szülészet kínálta témákat, minden modult legalább két szakma elismert képviselője vezet (pl. szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus, szülésznő, dúla, védőnő...).  

A megvalósult modulképzések utóakkreditációra kerülnek, ezért pontszerző továbbképzésnek tekinthetők.

Csoportlétszám egy modulra: min.10 - max. 15 fő

Minden modul részvételi díja:  60.000 Ft / résztvevő / modul. Az ár tartalmazza az oktatást, vizsgadíjat, tankönyvet és cateringet a kávészünetekre. 

Időtartam: Egy nap, 9.00 - 17.00 óra között. Az alkalmak 2 kávészünetet és egy 1 órás ebédszünetet tartalmaznak. Ezen belül minden modul sajátos ütemezését a modul felelőse, a modulgazda határoz meg, amelyről a jelentkezőket minden további információval együtt e-mailben tájékoztatunk a képzés előtti napokban. 

Időpontok, helyszínek, jelentkezési lehetőségek: A pályázat kezdetén történt előzetes jelentkezések alapján, egy-egy modulon való részvételre több időpontban biztosítunk lehetőséget. A dátumok, valamint a képzésekhez tartozó további információk az alább felsorolt modulcímekre kattintva érhetők el: 

 

ÚJ IDŐPONTOKRÓL! A COVID világjárvány és az arra válaszul hozott kormányintézkedések a képzések megvalósulását ellehetetlenítették az előzetesen kiírt időpontok java részét érintően. Új időpontokat várhatóan 2021. március elején teszünk közzé. Köszönjük együttműködésüket. 

 

D. Ellátás a gyermek megszületésétől a kórház elhagyásáig, egyenként egynapos modulok: 

 
E. Természetes szülés támogatása: tudományos eredményeken alapuló családbarát szülészeti gyakorlati ellátás, egyenként egynapos modulok

 

A modulok elvégzéséről az MPPPOT tanúsítványokat állít ki. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a tanúsítványokat kizárólag abban az esetben áll módunkban átadni, amennyiben a résztvevők a képzési nap teljes időintervalluma alatt jelen voltak.

 

Tájékoztatjuk a képzések résztvevőit, hogy járványügyi óvintézkedések céljából, a biztonság érdekében hőmérést végzünk a reggeli regisztrációk folyamán! Köszönjük megértésüket, együttműködésüket! 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.