D+E. Egynapos gyakorlati továbbképzések

Kedves Partnereink!
 
Sajnálattal tájékoztatjuk Önöket, hogy Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter úr 21/2021(XI.14) egyedi utasítása értelmében, a személyes jelenléten alapuló egynapos gyakorlati modulképzéseinket 2021. november 14-től kezdődően az utasítás visszavonásáig szüneteltetnünk szükséges. Az idei évre kiírásra került egynapos modulképzéseink ELMARADNAK. Érintett alkalmak: 
 
  • D6 Fogyatékkal élők felkészítése és szüléskísérése - 2021.11.18. 
  • D2 Aranyóra és rooming-in - 2021.11.25.
  • D4 Szoptatástámogatás - 2021.11.30.
  • D3 Családi egység / kötelék támogatása a korai gyermekágy idején - 2021.12.02.
  • D2 Aranyóra és rooming-in - 2021.12.09.
  • D4 Szoptatástámogatás - 2021.12.10.
  • D4 Szoptatástámogatás - 2021.12.14. 
Reméljük, hogy mihamarabb folytathatjuk a közös munkát! 
Kitartást és jó egészséget kívánunk Önöknek! 
 
A szervezők nevében: 
Kovács Katalin

 

 

Két főbb témakör mentén kínálunk összesen 16 választható, egyenként egy napos gyakorlati továbbképzést. Annak érdekében, hogy minél szélesebb látószögből közelítsük meg a családbarát szülészet kínálta témákat, minden modult legalább két szakma elismert képviselője vezet (pl. szülész-nőgyógyász szakorvos, pszichológus, szülésznő, dúla, védőnő). A megvalósult modulképzések utóakkreditációra kerülnek, ezért pontszerző továbbképzésnek tekinthetők.

 

FIGYELEM! Jelenlét feltétele: képzéseink helyszíne, eleget téve a jelenlegi központi szabályozásoknak, felhívta figyelmünket, hogy koronavírus ellen védett személyek vehetnek részt zárt termi rendezvényen. Kérjük, készüljenek úgy, hogy koronavírus elleni védettségi igazolványukat a helyszín belépéskor elkéri Önöktől, amire "válaszul" karszalagot kapnak, hogy az igazolvány állandó felmutatása nélkül mozoghassanak kültér-beltér között a képzési nap folyamán.  Köszönjük megértésüket. 

 

Egy modul csoportlétszáma: min.10 - max. 15 fő

Minden modul részvételi díja:  bruttó 60.000 Ft / résztvevő / modul. Ez az összeg az oktatást, vizsgadíjat, tankönyvet és a cateringet tartalmazza mindkét kávészünet idejére. Az ebéd ára NINCS benne a részvételi díjban. Kérjük, készüljenek étellel a képzések napján!

Időtartam: Egy nap, 9.00 - 17.00 óra között. Az alkalmak 2 kávészünetet és egy 1 órás ebédszünetet tartalmaznak. Ezen belül minden modul sajátos ütemezését a modul felelőse, a modulgazda határoz meg, amelyről a jelentkezőket minden további információval együtt e-mailben tájékoztatunk a képzés előtti napokban. 

Tanúsítvány: a modul elvégzéséről az MPPPOT tanúsítványt állít ki, amelyet a képzés végén, személyesen kapnak kézhez a résztvevők. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a tanúsítványokat kizárólag abban az esetben áll módunkban átadni, amennyiben a résztvevők a képzési nap teljes időintervalluma alatt jelen voltak. 

Jelenléti igazolás: míg a tanúsítvány a pályázati folyamatok fontos dokumentuma, úgy a jelenléti igazolás a munkáltatónak címzett, a modul vezető oktatója által hitelesített irat. 

Időpontok, helyszínek, jelentkezési lehetőségek: A pályázat kezdetén történt előzetes jelentkezések alapján, egy-egy modulon való részvételre több időpontban biztosítunk lehetőséget. A dátumok, valamint a képzésekhez tartozó további információk az alább felsorolt modulcímekre kattintva érhetők el: 

 

D. Ellátás a gyermek megszületésétől a kórház elhagyásáig, egyenként egynapos modulok: 

 
E. Természetes szülés támogatása: tudományos eredményeken alapuló családbarát szülészeti gyakorlati ellátás, egyenként egynapos modulok

 

 

FIGYELEM! A helyszínre kizárólag koronavírus elleni védettségi igazolvány, vagy applikáció felmutatásával lehetséges belépni. Köszönjük megértésüket! 

 

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.