Regisztráció

 

Kérjük, hogy a regisztráció feldolgozásához töltse ki Szuggesztív kommunikáció a szomatikus orvoslásban - 2022. esemény jelentkezési űrlapját! Amennyiben Ön korábban REGISZTRÁLT MÁR A HONLAPON, kérjük jelentkezzen be, s fiókján keresztül töltse ki az esemény űrlapját! BEJELENTKEZÉS

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII törvény (Fktv.) szerint minden felnőttképző intézménynek adatszolgáltatási kötelezettsége van. Amennyiben nem kívánja megadni az alábbi adatok valamelyikét, nem vehet részt képzésünkön, mivel az alábbi adatok nyilvántartása törvényi előírás számunkra. A képzéseinken történő részvételt és a teljesítést tanúsítvánnyal igazoljuk. Az adatkezelés az Adatvédelmi tájékoztatónk alapján történik. Személyes adatai védelmének érdekében a papír alapú dokumentumokat elzárva, biztonságos helyen tároljuk, az elektronikusan tárolt adataihoz a megfelelő jogosultsággal rendelkező munkatársak férhetnek csak hozzá.

 

Banki utalás:

Kedvezményezett neve: MPPPOT

Bankszámlaszám: ERSTE bank, 11649001-07912700-49000007

Az esemény kódja / utalás közleménye: SASOK-2022

 

 

Már regisztrált? Kérjük jelentkezzen be

Felhasználónév*
Jelszó*

Új felhasználó? Kérjük regisztráljon

Felhasználónév*
Jelszó*
Jelszó ismét*

Fizetési információ

Összeg
Ft
Fizetés módja
Banki átutalás (Offline Payment)
Az eseményre történő regisztrációval és az Adatvédelmi irányelvek elfogadásával elfogadja, hogy ez a weboldal tárolja az Ön adatait.

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.