Esemény

A képzés a Magyar Hipnózis Egyesület, a Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika (AITK), valamint az MPPPOT közös szervezésében valósul meg. 

A képzés célja:

  1. felhívja a figyelmet arra, hogy bizonyos állapotokban (spontán vagy indukált transzállapotokban), olyan kognitív feldolgozási módot feltételezhetünk, amely sok vonatkozásában gyökeresen eltér a megszokott normál éber tudatállapotnak megfelelőtől,
  2. bemutassa e megváltozott működésmód törvényszerűségeit, annak jellemzőit, kiemelve a szuggesztiók iránti fokozott fogékonyságot
  3. áttekintést adjon, hogy ennélfogva ez a helyzet kétfelől is kitüntetett szuggesztiós szempontból: (a) egyrészt kedvezően alkalmazható minden jó szuggesztió, ugyanakkor (b) rendkívüli erővel hathat minden kedvezőtlen szuggesztív hatás.
  4. olyan kommunikációs megközelítést mutasson be, amely illeszkedve a betegnél fennálló kognitív feldolgozási módhoz minimalizálni igyekszik a kedvezőtlen szuggesztív hatásokat, ugyanakkor maximalizálni a szuggesztiókban rejlő gyógyító potenciált
  5. mindezt a mindennapi hagyományos (szomatikus) terápiás megközelítésbe beépíthető módon, hangsúlyozottan gyakorlati orientáltsággal

 

Időtartam: 1 félév (14 oktatási nap hétvégente, naponta 4 óra)

Akkreditált képzés

A képzés vezető oktatója: Prof. Varga Katalin • pszichológus • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A képzés elvégzését igazoló dokumentum: A SE AITK által kiadott tanúsítvány.

Esemény időpontja 2022. szeptember 09
Esemény vége 2022. december 03
Regisztráció kezdete 2022. június 29
Max. létszám 26
Regisztráltak száma 26
Szabad hely 0
Regisztráció lezárta 2022. szeptember 10
Egyéni ár 90.000Ft
Helyszín ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar - 116-os terem

Köszönjük érdeklődését! Az esemény elérte a max. csoportlétszámot. Köszönjük, ha a várólistára regisztrál.

A Semmelweis Egyetem Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Klinika (AITK) társszervezésében.

 

A képzés célja: Áttekintés adni a szülés természetes, egészséges menetéről, saját fájdalomcsillapítási módozatairól, ezek kibontakozását elősegítő lehetőségekről. Az egyes nem-farmakológiai módszerek rövid áttekintésével ízelítőt kapnak a résztvevők a lehetőségekről, amelyekben alaposabban is elmélyülhetnek egyéb képzéseken.

 

Tankönyv (a részvétel idíj tartalmazza): A szülési fájdalom kezelése - Nem farmakológiai módszerek (szerk.: Varga Katalin)

Akkreditált képzés, megítélt pontszám: 16 pont

A képzés vezető oktatója: Prof. Varga Katalin • pszichológus • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Orvosok mellett szeretettel várjuk egyéb szakmacsoportok képviselőinek jelentkezését is, akkreditációs pontszámot azonban csak orvosoknak tud biztosítani a képzés.

Esemény időpontja 2022. november 07 08:30
Esemény vége 2022. november 07 18:00
Max. létszám 30
Regisztráltak száma 1
Szabad hely 29
Egyéni ár 35.000Ft
Helyszín ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar - 116-os terem

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.