Dengyel Kinga

DengyelKinga

Klinikai szakpszichológus, környzetvédelmi szakpszichológus, perinatális szaktanácsadó, relaxációs tréner (gyermek, serdülő, felnőtt, várandós autogén tréning)

 

Klinikai szakszichológus és perinatális szaktanácsadó vagyok. Munkám során gyerekekkel, felnőttekkel, családokkal is foglalkozom. Egyesek pár konzultáció alatt választ kapnak a kérdéseikre, mások hosszabb folyamatban köteleződnek el a változás, a múltbeli vagy jelenbeli traumáik feldolgozására, kríziseik kezelésére. Pszichológusként abban tudok segíteni, hogy a közösen megfogalmazott cél mentén megkeressük azokat a tényezőket, amik a nem kívánt irányba alakították az életét és kidolgozzunk közösen élhetőbb, elégedettséget hozó megoldásokat. Perinatális szaktanácsadóként női és férfi identitással, szülői szerepekkel, várandóssággal, termékenységgel, perinatális gyásszal, szülést követő baby blues-zal, örökbefogadással, párkapcsolati-szexuális problémákkal, kötődést segítő gyermeknevelési és csecsemőgondozási kérdésekkel (napirend, etetés, altatás, emésztés, jutalmazás-büntetés stb.), származási családdal való határtartással, nagyszülői szerepekkel foglalkozom leginkább. Módszerem a segítő beszélgetés, várandóskísérés, alappszichoterápia mellett a várandós relaxáció. Várom azokat a kismamákat, kispapákat, párokat, kisgyermekes családokat, nagyszülőket, örökbefogadásban érintetteket, akik szeretnének változtatni, meghaladni a nehézségeiket. 

ELTE "Perinatális szaktanácsadó" szakdolgozatom címe, elérhetősége: Amit a serdülõ lányoknak átadunk. Felvilágosító könyvek elemzése a menstruáció szempontjából. 

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Skype: dengyelkinga

WEBOLDAL • FACEBOOK • LINKEDIN 

 

 

Vissza a perinatális szaktanácsadók oldalára

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.