Anya-magzat kapcsolatanalitikus munkacsoport

 

anya magzat kapcsa logo

 

2015 júliusában alakult meg az Anya-magzat Kapcsolatanalitikus Munkacsoport.

Munkacsoportunkat Müller Zsófia kiképző kapcsolatanalitikusnak az indítványozására, mi, magyar tanítványok hoztuk létre.

Célunk, hogy biztosítsuk a folyamatos szakmai fejlődésünket a gyakorlati tapasztalataink megosztásával, szemináriumok, műhelyek, kutatások szervezésével.

2018-ban az MPPPOT égisze alatt újra indítottuk a hazai Kapcsolatanalitikus képzést. Emellett fontosnak tartjuk a nemzetközi képzésben végzett kollégákkal való kapcsolattartást, együttműködést.

 

Munkacsoportvezető: Dr. Hadházi Éva PhD - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. & Dr. Somkövi Ágnes - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A munkacsoport tagjai: 

Dr. Agócs Zsófia - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Barabás Anna - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Barta Zsuzsanna - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Bucsai-Juhász Anikó - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dobiné Olasz Papp Nóra - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Döbör Ágota - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fejér Noémi - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fodorné Billik Adrienn - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kelecsényi Dóra - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Laczka Zsuzsanna - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lipcsei Márta - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Lukács-Krammer Gabriella - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nagy Kalmár Szilvia - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Pongrácz Dóra - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Rabi Krisztina - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Dr. Rákócziné Krämer Ágnes - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Végvári Edit - Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Anya-magzat kapcsolatanalízis, mint terápia: TOVÁBB

 

Bővebben a Munkacsoport tevékenységéről: Bővebben

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.