Perinatális tanácsadó felnőtt tanfolyam

A tanfolyam célja a diplomával nem rendelkező, ám a születés körül tevékenykedő, valamint a felnövekvő generáció oktatásában és nevelésében részt vevő szakemberek számára igényes, magas szintű, tudományosan megalapozott felkészítést nyújtani. A képzés szakmai felelőse az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar, a tanfolyamot az Affektív Pszichológia Tanszék és a Magyar Pre- és Perinatális Pszichológiai és Orvostudományi Társaság gondozza.

A tanfolyam célzottan a szülés körüli időszakra összpontosít, annak is a gyakorlatban dolgozó szakemberek számára hasznosítható ismereteket és szemléletet közvetíti.  A képzés azok számára indul, akik a szülés-születés körüli időszakban gyakorlatban tevékenykednek (például szülésznő, csecsemős nővér, fejlesztő, gyógytornász, szoptatási tanácsadó, dietetikus, stb.), vagy e területek hallgatói.

A tanfolyam tematikája megegyezik a perinatális szaktanácsadó szakirányú továbbképzésével. A képzési idő ugyancsak 4 félév és két évente indul. A tanfolyamot sikeresen elvégzők tanfolyami bizonyítványt és a teljesített tárgyaikról kreditigazolást kapnak.

További információ: http://www.ppk.elte.hu/felveteli/szakiranyu/budapest

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.