Partnerek

Hazai

ELTE PPK Perinatális szaktanácsadó szakirányú továbbképzés

A perinatális tudomány holisztikus, rendszerszemléletű megközelítése egyetlen egységes – ún. transzgenerációs – folyamatként kezeli a szülés-születés időszakát a fogantatástól a következő nemzedék megszületéséig, melyben a vonatkozó szakmák interdiszciplináris együttműködése kívánatos. A képzés egységes keretben foglalkozik az egészséges (normális) élettani folyamatokkal illetve ezek kóros formáival, elakadásaival, kudarcaival. Ezzel is hangsúlyozza, hogy mindezek mögött egyetlen, egységes, természetes alapokon nyugvó folyamat rejlik. Ezzel egyúttal lehetőséget ad a szakembereknek, hogy a hagyományos képzésük rendszerint komplikációkra és patológiás formákra „kiélesített” szemléletüket az egészséges, természetes perinatális események megismerésével gazdagítsák.

https://pszi.ppk.elte.hu/

 

Magyar Hipnózis Egyesület

Az Egyesület célja a hipnózis-kutatásban, illetve a hipnózis terápiás alkalmazásában működő szakemberek alap- és továbbképzése, tömörítése, érdekeik védelme, szakmai igényeik képviselete, a hipnózis szakmai hitelének védelme, rangjának képviselete mind a társszakmák, mind a széles közvélemény előtt.

https://www.hipnozis-mhe.hu

 

Magyar Szomato-Pszichoterápiás Egyesület

Az Egyesület azzal a céllal alakult meg, hogy minden olyan pszichoterápiás eljárásnak, általános gyógyító és önismereti módszernek “otthont adjon”, amely a testből (görögül: szóma) indul ki, a testben raktározott emlékek nyomába ered, a test bölcsességére támaszkodik.

http://www.szomato.org/

 
Perinatus Alapítvány

A Perinatus Alapítvány célja, hogy a társadalom egészében tudatosuljon, hogy a fogantatástól számított első évnek egy életre szóló meghatározó jelentősége van. Ennek érdekében az alapítvány támogatja a születéssel és szüléssel összefüggő testi-lelki-szellemi egészséget. Ehhez egyéni és csoportos foglalkozásokkal, valamint ismeretterjesztéssel nyújt lehetőséget egyéneknek, családoknak és mindenkinek, aki érdeklődik saját születésének élménye iránt. Emellett szakemberekkel országos és nemzetközi szinten együttműködve oktatási és kutatási tevékenységet folytat.

http://perinatus.hu/

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.