Hasilló Annamária

 

HasilloAnnamaria

Szülésznő, perinatális szaktanácsadó, Nemzetközi Laktációs Szaktanácsadó (IBCLC), csecsemő- és kisgyermeknevelő 

Összefogás a Szülés, Születés, Szoptatás Humanizációjáért  (Összhang) Egyesület alapító tagja

 

1986 óta szülésznőként dolgozom a Markhot Ferenc Megyei Oktatókórház és Rendelőintézet Szülészeti Osztályán. Felsőfokú szülésznői bizonyítványt 1999-ben szereztem. Budapesten, a Róbert Károly Magánklinika, természetes szüléskísérés-praxisközösségének a tagjaként dolgoztam kettő évig. Szakmai ismereteimet folyamatosan, számos képzéssel bővítettem, többek között: 

  • Szuggesztiók Alkalmazása a Szomatikus Orvoslásban Képzés – SASOK;
  • A csecsemő- és kisdedkori funkcionális zavarok eredete és gyógyítási lehetőségei;
  • Újszülött újraélesztési ismeretek;
  • 2008-ban Nemzetközi Laktációs Szaktanácsadó oklevelet szereztem,
  • 2014-ben diplomáztam Csecsemő- és kisgyermeknevelő BA szakon, a sikeres szakdolgozati kutatásomat az országos OTDK-n is bemutattam.
  • A szülésznői hivatásra multidiszciplináris területként tekintek, ami 2022-ben az ELTE Perinatális szaktanácsadó szak elvégzésével teljesedett ki.

Szakmai közéleti tevékenységeket tekintve, az Összefogás a Szülés, Születés, Szoptatás Humanizációjáért (Összhang) Egyesület alapító tagjaként, a Budapesten működő Születés Kísérleti Műhely munkatársaként, és Egerben több segítő anyacsoport háziasszonyaként lehet találkozni velem. Évek óta elköteleződtem a természetes szülés-kísérés, valamint az anyatejes táplálás támogatása mellett. A hivatástudat, ami meghatározza életutamat. A legnagyobb elismerés számomra, az Anyák bizalma. Nekik köszönhetem, hogy 2011-ben az Év Bábája lettem, és Eger városának lakossága azzal jutalmazott, hogy 2012-ben az Év Emberének választott, majd 2016–ban, Eger Csillagának. 2012-ben Magyarország Köztársasági Elnökének Érdemérmének kitüntetését, az államfő a baba- és mamabarát szülés megteremtésében játszott aktív szerepem elismeréseként adta.   

 

ELTE "Perinatális szaktanácsadó" szakdolgozatom címe: A szintetikus oxytocin lehetséges kapcsolatai, a korai kötődés alakulására

 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Skype: hanika681

HONLAP • Összhang Közhasznú Egyesület • FACEBOOK  

 

 

Vissza a perinatális szaktanácsadók oldalára

A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa.